• 4627
    teknik direktör değişikliği hadisesini bu saatten sonra beyhude görüyorum. riekerink, mustafa denizli, jürgen klinsmann, bilmem ne hiçbiri belirli bir seviyeden sonrasını asla kaldıramaz, daha doğrusu icraatları bir işe yaramaz. galatasaray'ın birincil, en mühim derdi teknik direktör meselesi değil, yönetimsel bazdaki bir değişikliğidir. teknik direktör değişikliği yaraya tentürdiyot dökmekten öte gidemez. hastanın pansumanla, sargı beziyle idare edilmesi değil, acilen operasyona alınması gerekmekte. o da riekerink'in değil, başkanlık sıfatını taşıya(maya)n zatın istifası, veya yeni bir seçim ile yerini derhal işinin ehli bir başkana devridir.

    bu yönetim; olur ki guardiola, alex ferguson, heynckes, simeone dörtlüsünden bir konsensus kursa bile meselelerin halledileceği hususu bir sukût-u hayal olarak kalır.

    bence teknik direktör adayı değil, acilen yeni başkan ve yönetim isimleri üzerine tartışmalıyız. görüyoruz sözlüğün etkisini, millet burayı kaynak olarak baz alıp spor gazetelerine haber yapıyor.

    lakin, madem öyle, bir başkan adayı öner derseniz eğer, işte o zaman benim de aklım duruyor. şu an, inanın ünal aysal'dan başka bir başkan zihnimde tahayyül edemiyorum. birkaç sene öncesine kadar adnan öztürk'ü düşünmüştüm, ama o da dursun özbek'in başkan olduğu seçimlerde sağlık sorunlarını bahane ederek bu görevden kaçınmıştı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın