resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 170
    karnınız açsa, gerçekten günlerdir boğazınızdan bir lokma geçmediyse, iki dilim bayat ekmeği iştahla yersiniz.
    ancak eğer karnınız toksa, güzel bir yemekten yeni kalktıysanız, aynı kalitede bir yemeği dahi reddedersiniz kuvvetle muhtemel.

    şu an fatih terim'in 3. dönemindeki ilk sezon gibi top oynuyor olsak, ya da mancini ile deplasmanlarda da iç sahadakine yakın top oynayan bir takım olsak, kim neden istesin igor tudor'u?
    sorulacak sorular şunlar olmalı bence, neden hatırı sayılır bir kitle igor tudor'u dahi fazlasıyla istiyor? bu takımımızdaki bir eksikliğe mi işaret ediyor?

    biz sezon başında kulvarı farklı bir adamı, gel burayı dene diye yarışa soktuk. olmuyor diyen büyük bir kitle var. puan durumunda da çok iyi yerde değiliz bence. sanırım isteyenler igor tudor mükemmel olduğu için değil, eldeki yetersiz olduğundan istiyor.
    sorun şu, bazı galatasaray taraftarları neden igor tudor'u kurtarıcı olarak görüyor yahut istiyor?

    ki igor tudor'u isteyen taraftarlara sorsanız jürgen klopp gelsin ister misiniz diye, sanırım büyük çoğunluğu isteriz der. yani özel olarak bir igor tudor isteği yok. parladığına inanılan, genç bir teknik direktör var. galatasaray'ın hocası yetersiz bulunduğu için de bu adam isteniyor. bu adamın istenmesinin nedenini saptamak önemli. tabii en önemlisi, yönetim istifa. tüzük değişmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın