resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 156
    galatasaray'ın önümüzde ki seneye yeni bir teknik adamla başlayacağı neredeyse garanti bunu cebimizde tutalım ve yine igor tudor tercihini bir kenera bırakalım, şimdi bazı arkadaşların anlamamak için ısrar ettiği ettiği nokta şu,
    galatasaray'ın seneye takımın başına "kariyerli" olarak getirebileceği ve arttırıyorum bu yönetimin randevu alabileceği en üst nokta fatih terim olur.

    yani ya dolap beygiri döndüğümüz fatih terim gelecek ya da avrupa'da tutunamayan teknik adamlar, terim yukarıdan izin almadan gelemez o nedenle büyük ihtimalle menejerlerin getireceği en uygun maliyetli 60 yaş üstü ve emeklilik sınırında ki adamlara yöneliriz ya da yine "yeniden yapılanıyoruz vol 452354" hikayesiyle kariyerinin başında çıkış arayan teknik adamlar. yani o çok istediğiniz olmuş 50-55 yaş aralığında teknik adamlar gelmeyecek kesin bilgi yayabilirsiniz.

    şimdi bu gerçekleri göz önüne aldığımızda (daha önce yazdığım gibi bu yönetim ile kim gelirse gelsin başarılı olacağına inanmasam da) igor tudor tercihini çok yadırgamam.

    ekleme : yav he istediğimizi alırız he.
App Store'dan indirin Google Play'den alın