• 37
    açık net hissedilmektedir ki ligde darbe üstüne darbe yiyerek hedefsiz kalan fenerbahçe'yle ligin en iteklenen takımlarından başakşehir'e final yolu yapılmaya çalışılan kupadır.

    yani finalin adı fenerbahçe - başakşehir olursa hiç şaşırmayın.

    çeyrek final öncesi maçlarda başakşehir karşısında galatasaray, fenerbahçe karşısında da beşiktaş göz göre göre resmen hakemlerce katledildi.

    komplo teorisi olamayacak kadar açık seçik olan şeyler var, ne galatasaray maçındaki başakşehir'in ofsayttan gol, ne de beşiktaş maçındaki fenerbahçe'nin ofsayttan attığı gol rahatsızlığımın kaynağı...

    başakşehir maçında aynı adama, galatasaraylı josue'ye 3 kez dirsek atan emre belözoğlu atılmıyorsa, fenerbahçe maçında beşiktaşlı oyuncuların ayaklarını defalarca yerden kesen alper, şener gibi isimler, ayaktayken aldığı toptan sonra havuza atlarmışçasına balıklama dalan volkan ya da hepsi bir yana rezillik kepazelik üzerine kurgulanan futbolun baş aktörü van persie sahada kalabiliyorsa, bir de üstüne üstlük beşiktaşlı tosic beşiktaş'ın rakibine top göstermediği dakikalarda saha dışına gönderiliyorsa, kimse bana adaletten bahsetmesin.

    hedefsiz kalan fenerbahçe ve lig yarışında hedefsiz kalma ihtimali yüksek olan - işi sonuna kadar götürmesi zor gözüken başakşehir finalin en büyük adaylarıdır.

    iyi olduklarından değil bariz biçimde kollandıklarından...

    edit: yarı finalde eşleşiyorlarmış geçerlerse kura gereği, bilgim yoktu... tabi bu kollandıkları gerçeğini değiştirmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın