resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 1172
    zorlarsak hitler ile kıyaslanacak futbolcudur kendisi. evet evet zorlayalım iyi niyetimizi ispatlamak için. mustafa sarp'a top atarsa milliyetçi, kewell'a top atarsa liberal demokrat. böyle mi olacak ne olacak yav, kafam karıştı valla?

    emre belözoğlu'nun saha dışında çirkeflik yaptığını gören el kaldırsın. varsa malzeme, ben de arda onunla takılmasın derim kendimi "babasının" yerine koyarak. emre sahada başkası oluyor kardeşim, en azından ben öyle biliyorum. tokatı yiyince yumruk atmaya çalışıyor, tekme yiyince "sen bittin oğlum" hareketi çekiyor.

    arda eleştirilmemeli diyen bir tane galatasaraylı tanımadım, ama medyadaki bazı çıkar peşinde koşan çevrelerin, galatasaray kulübü ve oyuncuları üzerinden gazete ve tv'lerinde rant devşirmenin derdinde olan ensesi kalınların ağzıyla konuşanların kendilerine çeki düzen vermeleri, silkelenip kendilerine gelmeleri gereklidir. neden bir oyuncumuzu eleştirirken o rantiye güruhuyla aynı dili kullandıklarına "galatasaray'lıların" çok ama çok dikkat etmeleri gerekir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın