resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 1153
    bu adamla ilgili acayip kalıplaşmış cümleler var. sürekli savunma oynatır, korkak, küçük takım antrenörü olur çünkü sadece zaman geçirir kontra atak düşünür gibi. yukarıda saydıklarımı hiç mi yapmıyor? yaptığı da oluyor ama bir teraziye koyarsak bunlara zıt olumlu şeyleri daha çok yapıyor ki yapmasa zaten üç senedir böyle kademeli gidemezdi.

    arkadaşlar, bu cümleler daha önce lucescu için de kullanılıyordu hatırlarsınız. bu tarz teknik adamlar, eldeki malzeme ne kadar çeşitliyse, ona göre verimli stratejiler üretir. istanbul büyükşehir belediyespor'daki abdullah avcı ile a milli takımdaki ve şuan başakşahir'deki abdullah avcı aynı değil. hatta, başakşehir'deki ilk sezonundaki hali ile şimdiki hali arasında ciddi fark var ve bu istatistiklerinden bile anlaşılabiliyor.

    2014-2015 sezonu: 49 gol atıp 30 yemişler, 2015-2016 sezonunda 54 gol atıp 36 gol yemişler, ve bu sezon daha şimdiden 39 gol atmışlar ve sadece 12 yemişler. bunu gerçekleştirirken de tepedeki takımlarla oynadığı maçlarda; bir kez fenerbahçe'yi yenmiş *, bir kez de yenilmiş *, galatasaray'ı yenmiş *, beşiktaş ile de kazanacakken cüneyt çakır faktörü ile berabere kalmış * ki bu maçın ilk 20 dakikası beşiktaş'ı kendi sahasında ciddi biçimde baskılı oynayarak ezdiler.

    sonuç olarak, beğenmeyebilirsiniz ama hem kendi hem de takımının üzerine sürekli bir şeyler koyan, football manager oyununda bile gerçekleştirmesi zor başarıları küçük bir takımda çoğu zamanında büyük takımlarda beğenilmeyen oyuncularla başaran bir teknik adam. açıkcası, bu sezon şampiyon olsa da olmasa da bence başakşehir'deki zirve noktası olacak. yani, artık bir üst seviyeye çıkmak için en doğru zamanı, bu sebeple tekrar istikrarlı ve planlı bir yükseliş için bizim için en doğru tercih olduğunu düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın