• 32
    adnan başkanı arayıp başkanım beni al demişim senin maaşın takımda dengeleri bozar demiş. ispanya'da türk gazetelerini takip ediyorum fanatik'e baktım kafamı fotosopla fener formasına yapıştırmışlar. fotomaçta doğuştan beşiktaşlı olduğum yazıyor bir anlam veremiyorum.

    fenerbahçe eşimi ikna etmeye çalışıyormuş, bir laf edeceğim de şimdi neyse.

    çocuklarımın eğitimini düşündüğüm için türkiye'ye sıcak bakmıyormuşum. ulan okuduğu mu var ki eşşoğlueşşeğin. altına verdik arabayı cebinde sigarası dolarları zippo çakmağı o mankenden diğerine koşuyor herif.

    alex ferguson beni 70. dakikada çıkarıyor her maç. öküz gibi stamina kastım özel antremanlar yaptım essien elime su dökemez afedersiniz fakat gel de bunu alex'e anlat. anlamıyor adam kardeşim. bir süre sonra bu teknik direktörler bunuyor abicim yemin ediyorum senin ne haddine kardeşim beni oynatmamak. neyse şimdi çok konuşmak istemiyorum klüpten konuşma yasağı getiriyorlar sonra.

    bir sonraki maç messi'ye karşı oynayacağım gerçerk efsane kimmiş göstereceğim herkese. zaten duyumları aldık luciana salazar kendisini epey yoruyormuş sağolsun maça yorgun çıkar diye tahmin ediyorum. yoksa şerefsizi durdurmak hakkaten imkansız. terbiyesiz herif.

    henüz tam hazır değilim %60'la oynuyorum ileride daha da iyi olacağım takıma uyum sürecimi tamamladım takım olarak artık mazeretimiz kalmadı. önümüzdeki maçlarda gerçek manu'yu göstereceğiz.

    alex ferguson'un kafasına kramponumu attığım haberleri yalandır. direk kafasını daşlara sürttüm efenim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın