• 3083
    2011'den beri fenerbahçe deplasmanında maç kazanamayan takım. gerçi euroleague deplasmanlarında da kazanamıyor.

    merak ediyorum bizim yönetimin hiç mi gücüne gitmiyor arkadaş, bu eziklere sürekli yenilip durmak. cidden merak ediyorum. dursun başkan, yumruğunu felan sıkıyor musun sinirden mesela ? abi yönetim olarak biraz hırslı olun, bu durum biraz ağrınıza gitsin. nedir bu kafa.

    basketbol için güç bela 9 milyon dolar mı ne bi para çıkardınız, koskaca galatasaray kulübüsün sen arkadaş, daha yüksek bütçe ayırsan emin ol bu durumda olmazsın. basketbol futbol gibi değil, adamlar yatırım yaptılar sürekli final four oynayan bir takım haline geldiler.

    sponsor vs sen de bulacaksın, bulamıyorsan başka bir çözüm üreteceksin. bunu gerekirse onur meselesi yapacaksın. bak futbol için bunları yazmam, çünkü o kadar da kolay değil, ama basketbol'da bazı şeyler mümkün. futbol'da bütçe arttırarak şampiyonlar liginde yarı finale kalamazsın, işin rast gitse belki bir kere yaparsın, ama basketbol'da böyle değil, futbol takımında hiç forma giymeyen kamil arkadaşların bütçesini felan aktarsan basketbol'a, alır yürürsün.

    basketbol bütçesi ayrı edebiyatı yapılmasın ayrıca, yönetim olarak yapacaksın gerekeni. monşer monşer takılmayın, biraz ayık olun, ölü taklidi yapmayın, ses verin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın