resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 4753
    egosu tavan yapmış galatasaray oyuncusu.

    teknik var, hız var, yetenek var, adam eksiltme var, son çizgiye inme var... bu pozitif özellikler bir yana öyle bir özelliği var ki tüm artılarını götürüyor o da egosu. kendini dünya yıldızı sanıyor. kendimizi kandırmayalım hiç; bu performansla en fazla bizde oynar. bir gün belki yeteneği sebebiyle daha büyük liglere de gidebilir ama bu haliyle bahsi geçen 20 milyonlar falan verilmez.

    takımda saygın ve bilinçli bir teknik adam olsa, tutsa kolundan ve "bak evlat! sahada birçok şeyi iyi yapıyorsun. ama bu şekilde fevri futbolla sezonda ancak 10 gol 5 asistle kalırsın ve kariyerine zarar verirsin. sen gel kendini de düşün takımı da düşün ve gol attırmayı ön plana al. bu sayede sezon istatistiklerin 7 gol 20 asist olur en az. ses getirirsin." dese ve bunu yaptırsa süper olacak. yoksa hiç umudum yok bruma'dan dostlar. hatta her aldığı topta yapacaklarını az çok bildiğim için seyir zevki de kalmıyor.

    bir de bu adama galatasaray'da olduğunu ve buranın babasının çiftliği olmadığını bildirmek gerek. pas atmaz utanmaz, cezalı olduğu maçta iyi oynayan rodriguez'e kafayı takar, her oyundan alınışında sorun yapar... artistliği kimeyse ergenin.

    uzun lafın kısası iyi olmasını istiyorum ama hiç umudum yok bu gençten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın