resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 10087
    şöyle anlatayım;

    bir şirketiniz var, siz de patronsunuz. bir eleman alacaksınız. adamla konuşuyorsunuz;

    -benim hedefim bu üründen senede 1000 tane satmak. bunun haricinde avrupa' ya da 100 tane satmak. bunu yapacak adam arıyorum ve ücreti de x tl.
    +kabul

    ilk yıl bu adam söylediğiniz rakamları satıyor. kendisine ücretini eksiksiz ödüyor, teşekkür ediyor ve prim(şampiyonluk primi, şampiyonlar ligi primleri) veriyorsunuz

    adam 2. yıldan itibaren satış rakamalrında sürekli geriliyor ve sizin 1000 satmam gereken üründen senede 150 200 falan satıyor, avrupa' ya zaten satamıyor. ücretini yine eksiksiz alıyor. ne yaparsınız?

    ''ya zamanında hedefime ulaşmıştım, şimdi ulaşamıyorsak da sorun değil, şirketi küçültürüz'' mü dersiniz, yoksa ''emeklerin için teşekkür ederim ama ben hedefi 1000 ürün satmak olan bir şirketim sen satamıyosun, bana 1000 satacak adam lazım'' diyerek işçiye yol verip size 1000 satacak yeni işçi mi alırsınız?

    selçuk inan şu an 3 büyüklerde değil bazı anadolu takımlarında bile ilk 11 oynayamaz. bugün başka bir entryde uzun uzun yazdım. galatasaray' ın en büyük sorunu kalitesiz kadrosu. 3 4 oyuncu hariç üç büyükleri bırak anadolu takımında kesin oynar diyeceğin oyuncusu yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın