• 633
    anlaşılan o ki juventus gibi armayı değiştirdiğimizde kulübe sihirli bir değnek dokunacak ve tüm sorunlar çözülecek.

    o kadar güzel bir pazarlama stratejimiz var ki sırf şu arma yüzünden az forma satıyoruz biliyor musun. o arma bir değişse çin'den kanada'ya kadar her yerde gsstorelar kurulacak ve kapısında kuyruk oluşacak ama işte arma...

    mesela barcelona pembiş forma giydikten hemen sonraki sene biz de pembiş pembiş formalar yapmıştık da ne satmıştı hakikaten. öyle böyle satmamıştı. ama bir sene sonra nike'a geçtiğimizde çıkarılan düz sarı forma öyle miydi? ne kadar banal ne kadar iticiydi. allah'tan 5 yıldır çıkartmıyoruz o formadan da iki senede bir mor formamızla mutlu mesut yaşıyoruz.

    vallahi ironi yapayım dedim de midem kalktı gerçekten. yahu arkadaş 2002'de şövalye arma diye bir icat çıkardılar bir boka yaramadı. adidas sağolsun bir sene mor, bir sene pembe çıkardı o da bir boka derman olmadı, hala da olmuyor ve olmayacak. sorun yapısal çünkü.

    arma değiştirmek kusura bakma ama kendi bokunla oynamak demektir. emin ol bunun dedim diye geri kafalı olmuyorum. zamanında millet dalga geçerken basketbol takımının adının cafe crown olmasını destekledim. stadın isim hakkının satılmasını tee 2002'lerde söyledim. ama kardeşim arma değiştirmek ile bunlar aynı şeyler değil. arma değiştirdin diye yapısal sorunların çözülmez, yahut dev bir firma gelip sana sponsor olmaz.

    globalizm falan hikaye yalandı o bitti gitti işte. bugün tüm dünya ülkeleri globalizmi sorgulamaya başladı. bu işin mucidi abd'de bile liboşlar ezim ezim ezildi trump karşısında. ingiltere ab'ye ziktiri çekti. bir enayi biz miyiz armayı değiştirip kımıl kımıl yavşak bir şeye döndüreceğiz. çağa ayak uyduracaksak en başta mason locasından bozma o köhnemiş liseden kurtulmamız lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın