resim
Karl-Heinz Feldkamp
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:90
Uyruk:Almanya
  • 412
    fatih terim'in koşan, ısıran galatasaray'ının prototipini yaratan insandır.
    ben yaşta olanlar belki hatırlar; nasıl stoichkov, laudrup ve romario'lu barcelona'nın oynadığı futbol tiki takanın prototipiyse işte kalli de bizi uefa zaferine götüren futbolun prototipini oynatıyordu.

    hakan, arif, mustafa, gütschow, götz, stumpf, tugay, bülent, okan, hamza, muhammet(u: çok formda olduğu bir dönemde ağır trafik kazası geçirmişti, futbolu fatih terim'in suat kaya'sına çok benziyordu) gibi futbolcularla hakikaten taş gibi takım kurmuştu. defansın önemini türkiye'ye götz, stumpf ve bülent korkmaz ile o kabul ettirmiştir diyebiliriz. tek sezon çalışıp sonra yerini reiner hollmann'a bırakmıştır. o da bir nevi mentor olarak kulüpte kalmaya devam etmişti. bir sezon sonra ikisi de ayrıldı galatasaray'dan.

    eğer kalli fatih terim gibi 4 sezon üst üste galatasaray'da kalsaydı eminim hanemizde en az bir avrupa kupası olurdu ekstradan.
    yarattığı takımda şampiyon olduğu sezon okan ve muhammet gibi iki çok çok önemli sakat vermiştir. buna rağmen taş gibi futbol oynatmıştır. bana göre bu dönemde teknik direktörlüğünün zirvesindeydi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın