• 26
    kamp ürünlerinin satışa çıkması ile tribünlerin siyah ve kırmızı formalarla donanacağı maç olacaktır. galatasaray taraftarı imkanı varsa store'dan alışveriş yapar, aldıklarını da giyer çünkü. * *
    maça gelince, ben futbol takımının ve yönetimin, taraftarda hakim olan "bu sefer de puan kaybedersek yara alırız" korkusu taşıdığını sanmıyorum. yine de bu maç 10 gün sonra oynanacak fenerbahçe maçından daha önemli, kendi evimizde ve rakip de dişli. fenerbahçe'yi deplasmanda yenmenin 3 puandan öte bir anlamı olduğu ne yazık ki medya tarafından, toplum tarafından beynimize işlendiğinden o maçı daha önemli sanıyoruz, alakası yok. aslında bunların hepsinin suyun karşı tarafındakilerin güncel tuttuğu bir yarış ve daha kaliteli başarılara ulaşamadıklarından asla eskimesine izin vermedikleri bir gündem olduğunu içten içe biliyoruz. bu yüzden bu maç fenerbahçe maçının gölgesinde kalmamalı, evimizdeki konsantrasyonumuzu bozmamalı. ama ne dense boş, şimdiden tribünlerde gelecek hafta oynanacak maçla ilgili sloganların atılacağı, fenerbahçe'ye göndermeler yapılacak bir maç olacağı ortada, umarım bu bir yanılgıdır ve tribünler sadece bu 90 dakikaya kilitlenirler.

    ps: adetten olmuş eklemek, bendeniz de eski açıktan takip edeceğim, bilet bulma derdim de olmadı. (bkz: kombinenin faydaları)
App Store'dan indirin Google Play'den alın