resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2932
    bana kalırsa geldiğinden beri en iyi performansını bu hafta çıkarmıştır.

    (bkz: 14 ocak 2017 konyaspor galatasaray maçı)

    ilk yarıda istediği kadar çok pozisyon verilsin, istediği kadar kötü oynansın, bu maçta bir oyun planı vardı. ilk yarıyı gol yemeden kapatalım(net pozisyonlar verildi ama kaleyi bulan şut yok), ikinci yarıda artık rodrigues'i podolski ne varsa risk alıp skor bulmaya çalışırız.

    yasin, bruma, sinan, cavanda, chedjou, tolga, koray yokken, kalecisinin parmağı kırıkken, bir şekilde oyunu tutmaya çalıştı ilk yarıda, çok kötü bir devreydi ama hocaya da kızamıyorum. o kadar kötü bir kadroydu ki ne yapsan boş.

    josue'nin sıçtığı dolayısıyla carole'ün de kötü olduğu, sabri-linnes kanadının eh işte performansıyla ilk yarıyı gol yemeden bitirdik. sonrasında zaten tek atımlık kurşunu olan 21 gündür takımla antrenman yapmayan ve galatasaray ile 2 idman yapan rodrigues'le oyuna hareket getirmemizi sağladı. yalnız şansımıza adamın antrenman yapmamış hali bizimkilerden iyi :(

    bir şekilde golü de bulduktan sonra oyun da lehimize döndü. biraz dikkatli olabilseydik, 2. golü bulup rahat rahat maçı izleyecektik ama yine de rakip de 10 kişi kalınca tehlikeli bir pozsiyon vermeden maçı kazanmış olduk. son 6 maçta 16 puan topladı takımı.

    fenerbahçe, başakşehir, trabzon yenilgilerinden sonra bu geri dönüş bizi tekrar potaya soktu, hem de iddialı olarak.

    eğer beşiktaş derbisine kadar kalan 4 maçta en az 10 puan yapabilirse beşiktaş maçında liderlik maçına çıkıyor olabiliriz.

    dilerim 21 ocak 2017 kardemir karabükspor galatasaray maçına sneijder'den yoksun olan takımı iyi hazırlar ve 3 puanla döneriz. zaten öyle olursa önümüz fazlasıyla açık olacak, sonraki hafta içeride en az 40 bin inanmış taraftar yanlarında olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın