resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2929
    evet takım hiç parlak görüntü vermiyor, evet sene başındaki manchester- besiktas, antalya rize maçları gibi maçların da gerisindeyiz ama bu adam tabelada başarılıdır. hiç öyle aklı sıra ezmeye çalışarak yermeye çalışmayın bedenciymis falan folanmis. efendi olun beyefendi olun.

    bilmem farkında mısınız ama geçen sene nasıl bakıyorduk geleceği takım sanirim 5 ay ligte maç kazanamamisti. geçen sene denizli ve sonrası osmanlı, beşiktaş, konya, gençlerbirliği deplasmanlarina çıktığımızi düşünün direkt 0 puanı yaziyorduk.

    öyle ya da boyle 2 kupasi da var adamin ve ligte bizi hala şampiyonluk potasında tutuyor. he dersen hamza da aynı misal ama hamza gibi hainlik yapmadı bu takıma elin hollandalisi. ayrıca sozlugumuzun güvenilir kaynağı quakerboy da bu sezon için 1 euro bile almamistir dedi.

    evet bu oyunla avrupaya gitsek prandelli döneminden beter bile olabiliriz realist olmak gerekirse galatasaray kariyerini 1 yıl ile kısıtlı görüyorum. ancak demek istediğim yapıcı elestiriden çok, çocuk gibi değişik değişik betimlemeler yaparak bu adamı ezmeye çalışmayın. hiç yılmadan bu kişilerle bu mecrada sözlük kuralları içerisinde ugrasirim. rikerink bey demeseniz de olur saygı duyun yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın