• 27379
    neredeyse üç yılı aşkın süredir menisküsümde küçük bir sorun vardı. buna rağmen futbol oynamaya devam ettim. birçok maça çıktım. ancak nantes'la oynadığım son lig maçında bir şey oldu ve dizim bir daha eski haline dönmedi.

    dizimdeki ağrıya rağmen euro 2016'da oynadım. galatasaray'a gönderildikten sonra koşamadığımın farkına vardım. dizim iyice şişti, yürümekte bile zorlanıyordum. dizime müdahale edildi, dizimden defalarca sıvı alındı ancak her seferinde yeniden şişti.

    barcelona'da en iyi doktorlara tedavi oldum. 9 aralık'ta istanbul'a döndüm. eğer üç hafta içerisinde sahalara dönemezsem kontratımı feshedeceklerini söylediler. antrenmanlara başladım ancak 24 aralık'ta yeniden dizim şişti. sözleşmemi feshettiler ve izlanda'ya döndüm.

    galatasaray harika bir kulüp. bana çok iyi davrandılar. onların beni gönderme kararını çok iyi anlıyorum. onlara sezon sonuna kadar para almadan oynabileceğimi söyledim. kalmak istiyordum ama olmadı.

    kulübüm nantes'ın benden haber alamadığı haberleri yalan. benim kardeşim, kulüp başkanı kita ile hep iletişim halinde. üstelik izlanda'da olduğumu da çok iyi biliyorlar.

    kolbeinn sightorsson

    (bkz: yönetim istifa)
App Store'dan indirin Google Play'den alın