resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 6188
    diğer galatasaray kalecileriyle kıyaslanmasını her zaman saçma buluyorum. bunu tüm oyuncular için düşünüyorum. herkesin yeri özeldir ve muslera'yı övmek için başkasını kullanmaya gerek yok. benim için şuan galatasaray efsanesidir. tafi, mondi ve simoviç te efsanedir. turgay şeren'de efsanedir.

    http://amkspor.sozcu.com.tr/...ozel-eldiven-576726/

    instagramda bu fotoğrafı paylaştığında gözüm doldu sözlük. bu fotoğraf nasıl bir amatör ruhla oynadığının göstergesidir. senin, benim gibi galatasaray'ı sahiplendiğinin göstergesidir. hani hep diyoruz ya ''sahadaki ben'' diye işte o yakıştırmaya uyan, metin oktay ruhuyla oynayan, sahadaki bizdir. kendisini çok sevmekle beraber izninizle bir, iki tespit yapmak istiyorum.

    1.si bu adam tüm türkiye'ye uruguay'ı sevdirdi. resmen uruguay turizm elçisi gibi bir görev yaptı ülkesi adına.
    2.si kişiliği, karakteri ve adamlığı ile ben galatasaray düşmanıyım diyen adamın bile sevgisini kazandı bu ülkede. bir metin oktay bir can bartu kıvamında oynuyor galatasaray'da kişilik olarak farkında mısnız?
    3.sü bunca zamandır bu ülkede ve klübümüzde daha bir tane ayrıştırıcı, bir tane kötü bir röportaj verdiğini hatırlamıyorum. hem mütevazi, hem içten bağlı, hemde kendisini seven bizlere çok saygılı.

    yürüye dur fernando, bu taraftar arkanda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın