• 2867
    ekrem memnun kendisine nazaran çok daha başarılı olmuştur camiamızda ama ergin hoca'daki triplerin kaprislerin yüzde birini dahi yapmamıştır ekrem hoca. ekrem hoca da çok kısıtlı bütçelerle yarıştı zaman zaman ama hiçbir dönem de ''ya benim bütçem çok düşük, fenerbahçe falan 10 kat bütçede'' dediğini duymadım. o her zaman kendi içinde özeleştiri yapabilen ve kim sorumluysa bunu söyleyen bir koçtu. son sezondan sonra da ''hem galatasaray hem kendi adıma ikimizin de bekası için ayrılık gerekti'' diyerek şapkasını önüne alıp gidebilen birisi. o da biliyordu hem milli takım hem galatasaray'dan maaş alıp zilyoner olmayı.

    bu yüzden birisine tüm kalbimle imparator diyebilirken ötekine kalbim ırın kırın ediyor.

    ve bir insan bu kadar yanlış, saçma, hatalı transferler yapıp da hala nasıl bütçe de bütçe diyebiliyor aklım almıyor doğrusu.

    geçenlerde ergin hoca'nın performansını eleştirdiğimde ve bütçe farkı çok yok dediğimde bana tepki verenler olmuştu. o kadar çapsız transferlerle bütçeyi harcıyor ki taraftar olarak bütçemiz düşük sanıyoruz. hayır efendim, alın size efes de bizle aşağı yukarı aynı bütçede imiş bu sezon. adamlar euroleague'te sonuncu değiller ama.

    transfer yapmayı, taktikler çizmeyi becerirsen yüksek bütçesi olan değil sen kazanırsın.

    ergin hocamı çok seven biri olarak şu sezonda girdiği işleri aklım almıyor. kendisini sevenleri üzüyor. ve hepsini geçtim, geçen sezon ''galatasaray her maçta favoridir'' diyen adam her maç önü röportajında ''rakibimiz favori bunun bilincindeyiz'' diye açıklama yapıyor. yanmışız dostlar. kime güvensek ya gidiyor, ya saçmalıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın