• 54
    bunun etkileri sadece halka yansayan döviz üzerindeki orantıdır.

    vatandaşı etkileyen hiç bir şey yok ancak hep halk etkileniyor. ciddi bir savaşın içerisindeyiz, bu sadece döviz ile değil iç ve dış tehditlerde bunun dahilinde. birlik ve beraberliğe kurtuluş savaşı'ndan sonra en çok ihtiyacımız olan günler.

    herkesin söylemlerine dikkat etmesi, birbirine selam verip kardeşçe bu zor günlerde ekmeğini bölüşmesi en büyük temennim. daha 100 yıl olmadı atalarımız açlıktan ölürken kimse sorgulamadan cepheden cepheye yardıma koşuyordu. ancak görüyorum ki maalesef genç bireyler tarihin hiç bir noktasını bilmeden direkt cebindeki paraya bakarak ateşle yaklaşıyor.

    kabul ediyorum ve yukarıda belirttiğim gibi bu olaydan hep biz halk etkileniyor. cebimizdeki para sürekli eriyor. devletin burada rusya ve çin ile yapacağı ticaret anlaşmaları, brics e tam üyelikle yeni yollar açması gerekiyor. gerekiyorsa avrupa birliğinden çıkıp gümrük birliği anlaşmasından kopmak da önemli bir hareket olur. avrupa birliği bizi sömürdüğü kadar sömürdü.

    biz kendi içimizde birbirimizi yeriz ancak bu kadar kötülüğümüzü isteyen soysuzlara da yedirmeyiz. önce şu dış tehditleri savuşturalım sonra devletle olan problemimizi konuşuruz.

    allah devletin milletin yardımcısı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın