resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 4669
    2.5 milyon euro bruma icin yuksek bir yillik ucret, ama galatasaray maas yapisinda gayet normal. bruma bu takimdaki acik ara en "degerli" oyuncu. yani en cok para eden oyuncu. hem potansiyeli, hem su anki performansi en yuksek oyuncu. anormal olan semih kaya'nin 1.8 milyon euro, selcuk inan'in 3 milyon euro, de jong'un 2.5 milyon euro, serdar aziz ve tolga'nin 2 milyon euro kazanmasi.

    ayrica... su anda bu pazarlikta galatasaray'in eli cok ama cok zayif. cunku,
    1. galatasaray sozlesme uzatma gorusmelerini cok gece birakti, su anda bruma'yi ederine satma ihtimali artik yok, zira isteyen takimlar bruma'nin kontratinin bitimini bekleyebilirler.
    2. galatasaray bruma'ya rest cekecek bir kadroya sahip degil, zira sahadaki performansina muhtac. yasin'i dahi kadro disi birakamayan bir kadrodan bahsediyoruz.
    3. galatasaray su an brumaya 4 yila yayilmis bicimde verecegi ekstra 4 milyon euro'nun fersah fersah fazlasini bruma bedelsiz ayrilirsa kaybeder. ki bu oyuncuya galatasaray tarihinin en buyuk yatirimi yapildi!

    dogru olan bu sezon basinda bruma parlamaya basladiginda sozlesmesini aninda uzatmakti, ancak futbol yonetimini bilmeyince kulup kendi kendini koseye sikistirdi.
    yillik 2.5 milyon euro galatasaray icin ucuza kurtulmak bu sartlarda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın