resim
Ahmet Yılmaz Çalık
Mevki:Stoper
Doğum:26.02.1994
Ölüm:11.01.2022 (27)
Uyruk:Türkiye
  • 237
    (bkz: domagoj vida/@ncp1905)

    serdar - vida tandemini kurduk mu ? yedekte hakan balta emre aşık gibi her an bekliyor mu ? şimdi gelelim ahmet çalık'a bu da türk stoperler arasında en potansiyelli olanı ha galatasaray'da gelir as stoper olur mu ? olamaz o zaman napıyoruz bu arkadaşı arkayı dörtlemek için alıyoruz. ama nasıl alıyoruz ?

    999999 yaşındaki ilhan cavcav'a siktir lan gebeş diyip 1 max 1.5 m euro teklif ediyoruz ve diyoruz ki yanında al sana semih kaya ve genç takımdan 1 yada 2 oyuncu kimse kusura bakmasın ne o volkan pala'dan ne de diğerlerinden bi yol olmaz. hepsini aydın yılmaz gibi ha patladı ha patlayacak patladı mı lan diye bekleriz birhan vatansever hariç buna biraz daha sabredilebilir.

    kabul görürse ahmet çalık'a gençlerbirliğinde kazandığı + 250 bin euro kadar maaş veriyoruz ve performas bonuslarını nispeten daha fazla yapıyoruz ki çalışsın hak etsin formayı giyince de hakkını alsın

    kabul görmedi mi ahmet çalık ile semih kaya arasında 4. stoperlik için ne kadar fark var ki zatenkoray günter de ölmedi nasılsa iyileşip o da dönecek semih'i satarız o yine gider.

    eyyorlamam bu kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın