resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 4664
    armindo tue na bangna bruma, dünyanın en iyi adam geçen, çalım atan futbolcularından biri ama pas ve şut konusunda henüz iyi değil. pas ve şut özelliklerini geliştirirse (ki potansiyeli var) dünyanın en büyük yıldızlarından biri olur.

    pas ve şutlardaki hataları, onun türkiye'nin en iyilerinden biri olduğu gerçeğini deştirmez. çünkü öyle bir özelliği var ki herşeye bedel.

    ancak, ben bir galatasaraylı olarak onun pas ve şut özelliklerini, hangi pozisyonda neyi tercih edeceğini daha iyi öğrenmesini ve dünyanın en büyük yıldızlarından birisi olmasını istiyorum. bunun için de bazen uyarıyor, bazen övüyorum. bu da gayet doğal.

    bruma 20 m €'lara satılırsa yazık olur. çünkü müthiş bir potansiyeli ve galatasaray'a kazandırabileceği çok şey var. üç-dört yıl bizde kalmasını ve dünyadan ses getirmesini istiyor ve diliyorum. yanına gelen ve de getirilecek futbolcularla iyi bir takım kurabiliriz. çünkü muslera ve sneijder gibi iki büyük yıldızımız var. g. m. rodrigues'de iyi çıkarsa -ki iyi olduğu kanaatindeyim- bruma ile birlikte harika bir hücum hattımız olur. üç dört takviye ile iki-üç yıl içinde özlediğimiz takıma kavuşabiliriz. elimizde iyi bir temel varken üç-beş kuruş için onları satarak sıradanlaşamayız.

    iyi bir kumaş yakalamış isen onun üzerine muhteşem bir takım örmelisin. çünkü her para edeni satmaya kalkmak tüccarlığa girer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın