resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2884
    levent nazifoğlu gibi bir yönetici ile yapabildiği kadar teknik direktörlük yapmakta olan hocamız.

    adam geçen sezon emre çolak'la oynamak istedi. yolladılar.
    transfer diye önüne koyulan oyuncuların hepsi sakat. tolga sakat, serdar sakat, kolbeinn sahaya çıkamadan yollandı.
    sağ beki sabri, stoperi semih, transfer edilmeye çalışılan ahmet çalık.
    adama verdikleri forvet eren derdiyok. alınırken bin defa dedik bu adam galatasaray'a uygun değil diye. ben dedim en azından. galatasaray'a lazım olan forvet tipi alp yalman'ın anlaştığı ve bir buçuk ay beklettikten sonra celtic'e giden, şimdilerde fiyatı 30-40 milyon sterlin civarında olan 19 yaşındaki dembele. hadi onda komisyon yok niasse... ama eren değil. takımı selçuk ve sabri'nin oyuncağı yaptı yönetim... resmen çiftlik. hocanın otorite kurmasına izin verilmiyor. şimdi sen riekerink'e kızıyosun. kız... belki daha iyisi lazım bize. ama daha iyisi de gelse bu ortamda başarılı olamaz onu bil.
    ama riekerink doğru ve sistemli bir ortamda başarıyı sağlar. şimdilerde aynı şeyler ergin ataman için de konuşuluyor. adam transfer yapmayı beceremiyorsa o işte yardımcı olacak bir işbilen adam verirsin yanına. bizimkiler transfer deyince ancak komisyon anlıyorlar ama...
    teknik direktörü değiştirerek bazı sorunları çözmek imkansız. bana göre yönetim, yöneticiler, anlayış değişmeli. genel kurulun olaya bakış açısı değişmeli. her şey doğru da bir riekerink yanlış değil yani. en yanlışı hala podolski'yi yollayama çalışan bu yönetim anlayışı. ha sen doğruları yap, doğru teknik adamı bulursun zaten. bu yönetim riekerink'i gönderirse kimi getireceğini sanıyorsun? mustafa denizli? onu denedik. yılmaz vural? inanın daha kötüsünü beklerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın