• 70
    2017-2018 sezonunda şampiyonlar ligi'nde gelirlerin hayvan gibi artacağı düşünüldüğünde çok daha fazla önem kazanan sezon.

    bir stoper bir orta saha alabilirsek, podolski de kalırsa şampiyonluk uzak değil.

    yalnız sezonun 2.yarısına yani 17. ve 18 haftalara çok iyi başlamamız lazım. hiç lakaytlık kaldırabilecek durumumuz yok.

    a. konyaspor - galatasaray
    k. karabükspor - galatasaray
    galatasaray - akhisar bld.
    galatasaray - kayserispor
    ç. rizespor - galatasaray
    galatasaray - beşiktaş
    antalyaspor - galatasaray
    galatasaray - gençlerbirliği
    trabzonspor - galatasaray
    galatasaray - adanaspor
    m. başakşehir - galatasaray
    galatasaray - fenerbahçe
    bursaspor - galatasaray
    galatasaray - kasımpaşa
    gaziantepspor - galatasaray
    galatasaray - osmanlıspor
    a. alanyaspor - galatasaray
    galatasaray - a. konyaspor

    şu fikstürde önümüzdeki ilk 2 maçtan 6 puan çıkarırsak bence yürürüz ve herkes de şampiyonluk yolunda kenetlenmeye başlar. çünkü sonraki dönemde kalan 16 maçımızın 9'u içeride 7'si dışarıda(1'i başakşehir), fener ve beşiktaş asy'ye gelecek.

    yani korkunç bir avantajımız olacak. ben eğer iki maçtan en az 4 puan almazsak şampiyon olacağımıza inanmıyorum ama 6 yaparsak en güçlü adayız diyorum.

    rakiplerimizi değerlendirirsek,

    -başakşehir: bence 3. olacaklar. biz, fener ya da beşiktaş'tan birinin üstünde bitirecekler sezonu ama şampiyon olamazlar. en taraftar ne camia ağırlığı var. siyasi olarak bile olsa pastayı yedirmezler bunlara.
    -beşiktaş: eto'o'yu alabilselerdi bence en güçlü adaydılar ama şimdi öyle bir durumları yok, hakemler tarafından kollanmazlarsa ben düşüşe geçecekleri kanısındayım.
    -fenerbahçe: bence şu an en tehlikeli takım yine bunlar. bir şekilde hep yarışta kalıyorlar. şimdi de 2.yarıya evinde 2 maçla başlayacak(biri başakşehir) eğer 6 puanla başlarlarsa bir anda zirveye çıkabilirler. bence ligi ilk 2'de tamamlayacakları kesin olan tek takım (u: genelde 2.(:)
App Store'dan indirin Google Play'den alın