• 162
    arkadaşlar yaşım yetiyor. maçın oynandığı zamanlar galatasaray'ın en iyi zamanlarıydı. ama kurduğumuz kadro ile de düşüşe geçeceğimiz zamanlardı. yani duraklama döneminin başı diyebiliriz. kamp yaptığımız yer itibariyle mısır ile maç yaptık sanırım. ama o zamanlar bu kadar profesyonelleşme yoktu ve galatasaray adı da çok geçerli idi. ingiltere ile maç yapsak kimse yadırgamazdı öyle diyeyim.

    yani mısır galatasaray maçı var dediler, ben yadırgamamıştım o zaman. mısır konusunu böyle özetleyebilirim. kalıyor geriye lukunku konusu. lukunku az kaldı ve kötü olduğumuz sezonda bizimleydi belki ama gol vuruşları iyi olan bir adamdı. güzel golleri vardı. hani kimse lukunku çok kötüydü falan diyemez aslında. çok kötü olduğumuz bir sezon bizimleydi. iyi bir takımda daha iyi işler yapabilirdi. niculescu ve bratu'dan iyidir mesela. ama şartlar öyle oluştu o zaman. yoksa oynadığı maçlar gayet iyiydi.

    gole gelirsek, klasik lukunku golüydü. son vuruşları iyi zaten. vuruşu yaptı ve gol oldu. benim için ahmet barusso'nun penaltı golü daha efsanedir. 5-1'lik maçta attığı tek golümüzdü ama sikerim böyle maçı da düzeni de vuruşu yapmıştı ve galatasaray'daki tek golüydü. penaltıyı da neden o atmıştı bilmiyoruz. bence o gole odaklanmak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın