• 8
    robben bombası!!!

    fenerbache transferde hareketli günler geçiriyor. hollandalı teknik direktör advocaat'la çıkışa geçip, yine hollandalı oyuncu lens'ten yüksek verim alan kanarya, gözünü hollanda pazarına dikti. squat ekibinin de önerisiyle almanya'nın bayern münih takımında forma giymeye çalışan robben'i yakın takibe alan yönetim futbolcudan çok etkilendi.

    derhal kadro dışı bıraktığı van der wiel'den yardım talep eden yönetim, wiel'i "yattığı yerden 4 milyon euro kazanıyorsun. bari bi işe yara amk" diyerek harekete geçirdi. yönetimin ayrıca genç oyuncudan sevgilisinin instagram sayfasını da bir süre dondurmasını talep ettiği bildirildiği öğrenildiği belirtildi.

    mehmet ekici'de aatıf engeli...

    trabzonspor'un maestrosu mehmet ekici transferinde de sona yaklaşan fenerbache, oyuncunun kulübüyle aatıf + bir daha trabzon'la şampiyonluk yarışına girerlerse şike yapmayacağına dair söz verme üzerine anlaştı. ancak faslı oyuncu bu takasta kullanılmak istemediğini yönetime bildirdi. sivasspor'da forma giydiği dönemde trabzon'la oynanan maçlarda kendisine sürekli küfür edildiğini söyleyen oyuncu "ben o taraftarın önünde oynamam" diyerek ipe un serdi. yönetimin takasta kullanılmak üzere emenike'yi ikna etmeye çalıştığı ancak nijeryalı gol makinesini bir türlü kulağındaki kulaklığı çıkarıp yöneticileri dinlemediği öğrenildi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın