• 2863
    8 ocak 2017 anadolu efes ile oynadığımız lig maçı sonrası bu sefer nasıl bir bahane üretecek diye özellikle bekledim. bu sefer diyecek bir şey bulamamış olacak ki kenardan gelen oyuncuları attı önümüze.

    galatasaray her sene şampiyon olacak diye bir şey tabiki yok. başarısız dönemler de olacaktır ancak böyle sürekli bahane üreten bir insan görünce sabır gösteresin gelmiyor. belki beş yüz defa yazıldı ama hocam taraftar istedin geldik. para dedin hiç de fena olmayan bi bütçe verildi.

    ligin başında, "daha dengimiz olan takımlarla karşılaşmadık" dediğinde bu sezonun nasıl bir hayal kırıklığı içerisinde geçeceğini anlamalıydık. daha sezon başında bahaneler üretmeye başlamıştı hoca. sonra hızını alamadı, yok işte x takımın bütçesi iyi, y takımın kadro derinliği çok iyi gibi efsane argümanlar üretti. ya bi kabul et işte iğrenç bi kadro kurdun. bu takım 2 yıl oldu deplasmanda maç kazanamıyor. 7 maçtır üst üste kaybediyor. başarısızlığa tahammülüm olur ama böyle dalga geçer gibi bahaneye tahammülüm olmaz. beşiktaş'ı 5 kişi bizi de 6 kişi ile şampiyon yaptı. bana gelip kadro derinliği demesin. bızdıkları saymazsak oynayabileceği 9 adam var. 3 tanesini de devre arası yolladı. ben mi aldım hoca bu adamları? madem kenardan verim alamıyorsun, madem o kadar derin olmadığını düşünüyorsun kadroyu bari o adamları yollamasaydın? geçende de dedim. ne istiyorsun hoca, her maç yeşilgiresun belediye ile mi karşılaşalım. 15 sayı öne geçip kaybettiğin bu kaçıncı maç. rica ediyorum adam gibi çık özür dile. sadece 1 numara seçiminde hata yaptım demekle olmaz o iş. zira kurduğun kadro baştan sonra hata. o çok istediğin euroleague'de net sonuncusun, ligde de böyle gidersen play-off bile göremeyeceksin.

    sürekli bahane, sürekli bahane yeter yahu. ama aynen obradoviç senin yüzünden geldi. tebrikler müthiş başarı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın