resim
Garry Mendes Rodrigues
Takım:Sivasspor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:33
Boy:1.73
Uyruk:Yeşil Burun Adaları
  • 64
    scout transferi olmasıyla hoşuma gidebilir. fakat maliyetini bilmek lazım. 5 milyon verilmişse garanti adama yönelip ne alacağımızı bilmek daha doğru tercih olurdu çünkü.

    videolardan gördüğüm kadarıyla bruma gibi sol açıkta kendini daha iyi hissediyor, daha performanslı oynuyor. keita gibi net sağ açık değil maalesef. bize sağ açık lazımdı. yetenek konusunda fena değil. hatta beğendim hareketlerini. bruma'dan güçlü duruyor. sol ayağıyla da ortalarını, asistlerini gördüm.

    takım defansına katkısı ne olur soru işareti. kapalı takımlara karşı oynayabilir mi, yoksa açık alan topçusu mu soru işareti.

    inşallah standartı olan bir oyuncudur. bir maç 3'lük, bir maç 5'lik, bir maç 9'luk performans değil de her maç 7'lik performans gösterir umarım.

    hayırlı olsun diyelim.

    edit: 2016-17 sezonu videosu diyor ama ne kadar doğru bilmiyorum. bir de video eklemiş olayım.

    https://www.youtube.com/watch?v=YkNGEd0NvW0

    edit2: ve ayrıca zamanında hollanda, ispanya gibi belli ekonomik gücü olan takımların bulunduğu liglerde oynamış. bizde iyi oynayamasa bile belli bir piyasası vardır. satılabilir bir oyuncudur diye düşünüyorum. maliyeti ne olursa olsun türk futbolculardaki gibi zarar etmeyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın