• 1
    fatih altaylı'nın bugünkü yazısında parmak bastığı bütün herşeye imzamı atarım. yazı aşağıda. bugün galatasaray adına konuşulması gereken ne transferdir, ne teknik direktördür ne de yasin falandır. alenen, açıkça, göz göre göre bir soygun yaşanıyor. üstelik bu soygun kongre onayı ile ve tüm galatasaray camiasının gözleri önünde cereyan ediyor. bir kişi de çıkıp sormuyor? sadece florya arazisi bile 2018 yılında atatürk havaliaman kapatıldığında imara açıldığında; belki de tek başına 500 milyon dolat değerinde olacakken; neden yangından mal kaçırır gibi bu protokolün bir parçası haline gelmiştir? 2 proje için anlaşılan 500 milyon tl komik olamın da ötesindedir. başka hiçbir kuruluşla görüşülmeden, ihale bile edilmeden bu anlaşmanın emlak gyo ile gözlerden uzak yapılmasının amacı nedir? dursun özbek aslında kimdir?
    hangi vazife ile galatasaray'ın başına getirilmiş ve atanmıştır? bütün bu olaylar olurken galatasaray kongresi nasıl olur da içeri bile net belli olmayan bir protokole 1600'e 40 oy gibi ezici bir şekilde onay vermiştir?

    beyler uyanık olun!!! galatasaray'ın içi boşaltılıyor. alenen bir soygun var! eğer galatasaray kongresie bu soyguna ortak oluyorsa belli ki lise içinden bu soyguna alenen iştirak eden suç ortakları da varsa devreye galatasaray taraftarı girmeli ve bu protokolü ne pahasına olursa olsun iptal ve imha etmelidir!!! geleceğimiz gözlerimizin önünde çalınıyor ve biz yasin'le, hugo ile oyalanıyoruz.

    http://www.haberturk.com/...etkisi-geri-alinmali
App Store'dan indirin Google Play'den alın