resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 2805
    bana göre kendisini göndermek büyük hata olacaktır. en azından mevcut takım yapısı içerisinde önemli bir oyuncu yasin. çünkü elimizdeki neredeyse tek dinamik oyuncu. hücumda da var, savunmada da. üstelik gerçekten de formda. evet futbol aklı zayıf ve taraftar fazla sevmiyor. ben de fazla sevmiyorum. şımarık, paragöz...

    fakat fenerbahçe gibi savunması ve orta alanın savunma aksiyonları gelişmiş bir takım değilseniz yasin gibi dinamik bir oyuncudan vazgeçmemeniz gerekir. bu gün herkes yasin öztekin'e gördüğü* kırmızı kart nedeniyle kızıyor. e arkadaş bu takımdaki disiplin sorununun sebebi kim? orada florya'nın başında levent nazifoğlu diye bir adam yok mu? karar mekanizması teknik direktör değil de bu yönetici değil mi? takım bu olayın öncülerini daha önce yasin, selçuk ve sinan gümüş ile yaşadı. ne ceza verildi bu oyunculara? yasin bir maç kadro dışı bırakıldı. galatasaray kaybetti. yasin yine süresiz kadro dışı. satılamazsa cezalı olduğu maçları tamamlayınca eminim ilk 11'deki yerini alacak.

    bu takımın kangrenleri var. sabri ve selçuk gibi kadroyu şekillendiren oyuncular. sen onların ipini çekmezsen onlar tüm takmıın ipini çekiyor işte. kimse otoriteyi takmıyor. özetle yasin kim amk? senin elinde bruma, podolski var. ortalarına da eren'i koyarsın. yasin ve sinan'ı da yedeğe oturtursun. bir de uygulayabileceğin, ki burada söz konusu özbek yönetimi olunca uygulayabileceğin vurgusu önem arzediyor, en yüksek cezayı da oyunculara dakikasında kesersin, herkes haddini bilir.

    iç disiplini sağlamadığın müddetçe, disiplinsiz davranan her oyuncuyu gönderirsen elinde futbolcu kalmaz. at sahibine göre kişner. bizim atlarınsa sahibi bile yok.

    gerektiği taktirde guardiola gibi menejeri x olduğu sürece florya'ya ayak basamaz der geçersin oyuncu hakkında karar verirken. o zaman merak etme yasin dahil herkes mum gibi olur. florya demişken içim acıdı. bu aralar mümkün olduğunca cümle içerisinde kullanayım. yakın gelecekte böyle bir şansımız kalmayacak.

    velhasıl sezon ve kadro yapısı itibarıyla yasin galatasaray'da eksik dolduran bir oyuncu. yasin'den iyisini, yasin'i satacağın 5 milyon eu'ya bulamazsın. en azından galatasaray yönetimi bulamaz. mesela scout ekibi önermiştir. fakat bu yönetim gidip almaz. dolayısıyla oyuncu kalsın. zira bruma dışında skora katkı yapan tek oyuncumuz. ve bütün yük bruma üzerine binerse bruma'yı da kaybederiz.

    ben olsam ikinci devreye podolski, bruma, yasin, sneijder 4'lüsü ile girerim. bunların uyumu ve rakip üzerindeki etkisi son derece yüksek. alabiliyorsam sağlam bir stoper alırım. hala alabiliyorsam dinamik bir orta alan alırım. ya da mesela yok pahasına dinamik bir orta alan mı bulabiliyorum. o zaman önce onu alırım. aynı şey sağ bek için de geçerli. ama bu 4'lüyü korumalıyız. bu 4'lüyü koruduğumuz müddetçe ligde tutunuruz. sağlam bir stoper alırsak, tolga iyileşirse, orta sahamızı tolga-dejong ikilisiyle kuracak dirayeti gösterirsek şampiyonluk şansımız olur.

    bakmayın beşiktaş'a, fenerbahçe'ye. ikisinin de hücum hattı tırt. biraz şans ve tek doğru transferle hepsinden iyi takımız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın