• 27305
    league of legend için birbirinden kıymetli rakiplerimizle mücadelenin başlamasını bekliyoruz. lol ilk takımımız olacak. ikincisi yolda.

    lol özelinde centilmen mücadele, bir ekip olarak kazanma ve uzun vadeli hedeflerimizin kısa vadeli çıkarların önünde olması önemli olacak.rakipleri küçük görmeyen, herkese saygılı davranan, küfürsüz bir rol modeli takım olmak için elimizden geleni yapacağız.

    altyapı kuracağız. 1907 fenerbahçe olarak anadolu'da altyapımızı geliştireceğiz ve gençleri destekleyeceğiz. 1907 fenerbahçe'nin sadece altyapıdan yeni oyuncu değil aynı zamanda yeni koç, analist & menajerleri bu camiaya kazandıracağını göreceğiz

    dünyaya örnek olmasını istediğimiz bir gaming house kuruyoruz. en önemli kriter oyuncunun hayat kalitesini yükseltmek olacak. gaming house'umuz müstakil, merkezi, spor salonu ve beslenme planın olduğu bir yer olacak.

    espor medyasının bu sektör için ne kadar değerli olduğunun son derece farkındayız ve zamanı geldiğinde onlarla çok içerik paylaşacağız. yakın zamanda sponsorlarımızı, iş ortaklarımızı ve destekçilerimizi açıklayacağız. bir de bakarsınız bir transfer daha olur.

    sevgili menajerimiz emre aksoy ile uzun ve çok heyecanlı bir yola çıktık. yanımızda çok değerli 1907 yönetimi ve arkamızda dev bir camia... eğer bir gün çin'de türk spor kulüplerinin formaları gençler tarafından alınacaksa, bu espor sayesinde olacak. türkiye'den daha çok büyük haberler çıkacak. bu sadece başlangıç.

    tüm takımlara 2017'de başarılar, taraftarlara çekişmeli ve zevkli maçlar diliyorum!

    sina afra***
App Store'dan indirin Google Play'den alın