• 40
    herseyi birkac saatligine unutup yeni yila umutla girmek isteyen insanlarin, genclerin katledildigi saldiri. halen burada timurtas, cubbeli, ivir zivir paylasan yazarlar var. saka gibi.

    siz milletin alkolune, cinselligine takacaganiza keske luna park'i tarayip cocuk olduren taliban'a, dunyayi kan golune ceviren isid'e, bu egitimsiz kitlelere bu denli nefret ve cehalet asilayan kesime gosterseydiniz. bu kesime gelince gozler kapanir, kulaklar tikanir "onlar xyz usagi yeaa.." ama cuvaldiz hicbir zaman kendilerine batmaz. o zaman niye inanayim ben buna ??

    milletin ickisine, kutlamasina fetva vereceginize, insanlari bu tarz katliamlardan uzaklastiracak bariscil aciklamalar yapsaydiniz o zaman inanirdim "bu is dis devletler vs." hikayelerine.

    keske cumhuriyeti savunanlardan nefret ettiginiz kadar biraz da su ensarci sapiklardan, mini etek gorunce tahrik oldum yaptimcilardan, coluk cocuk katledip cennete gidecegine inanmis teroristlerden nefret etseydiniz. ulke zaten o kadar uclarda ki "isteyen carsaf giyer, isteyen mini etek" modunda. arkadaslar aralik ayindayiz, kimse karda kista mini etek giymiyor merak etmeyin. normal insan gibi kot, ustune kazak ve ceket giyiniliyor bu ara yani.

    ayrica, suan yapilan "dis devletler bizi kiskaniyur, o yuzden patliyuruz" argumani ile sikeyi "tum evren bize kumpas kurdu" diye aklamaya calisan fener taraftarindan farkiniz yok.

    birlik isteniyorsa su 50 yildir var olan "o yaptirmis, su yaptirmis" komplo teorilerini birakacaksin. isterse uzaylilar sana kumpas kursun, sen gucluysen, akilliysan, bilincliysen bunlari atlatirsin.

    o kiminizin sevmediginiz baskomutan mustafa kemal ataturk'un yurtta sulh, cihanda sulh mantigiyla bu ulke bolunmedi ve hep ayakta kaldi. en kanli donemde bile sagcisi solcusu ataturk denince saygida kusur etmez hasa derdi. simdi yalan yanlis carpitma bir tarih yapatip "osmanli yeaa - yedi duvel yeaa, lozan aslinda kayipti yeaa" diyip ulkeyi orta dogu batakligina cektiniz, bu teror orgutlelerinin kurulmasinda alenen veya ikincil derece de suclular ve bunu destekleyenler bellidir.

    gaza gelip diger orta dogu ulkelerini karistirmaya calisirsan, bu savasa dahil olursan sonra da guvenlik acigin apacik ortaya cikarsa olan sana olur, ne yedi duvel kalir ne de geriye senden bir parca.

    ekleme: eger gercekten inancliysan arkadadim, diger vahabi musluman devletlerden farkin olan turk hosgorusu, anlayisi, ve birlikteligi kavramini iyice incele. ama muhtemelen size o kavramlari gittiginiz cemaat okullarinda, isik evlerinde, tarikatlarda, sohbetlerde falan cok farkli sekillerde nefret ekerek anlatmislar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın