• 253
    ulan buldum ya. yemin ediyorum akşam akşam ampul gibi parladı kafamda.

    yahu diyorum hep bu serdar aziz, eren, tolga transferlerinden sonra şimdi de devre arası çıkan isimler hep yerli isimler. ekici, kaan ayhan, ahmet çalık falan. neden acaba diyorum yani tamam vizyon kısıtlı ama yabancı sınırı yok illa ki aklı selim bir iki çalışanımız yurt dışını izler iyi futbolcu en azından bir kjaer olmasa da pedro franco, milosevic,marcelo falan dener stopere bunu neden yapmıyolar diye düşünüp düşünüp durdum. ve cevabı bu akşam itibari ile buldum.

    bilirsiniz bir muhabbet vardır yerliler parasını almasa da olur bir süre ama yabancılar söke söke alırlar vakti gelince falan. bence tek olay bu. tahminimce galatasaray önümüzde ki 3-4 yıl 2008-2012 arası beşiktaş gibi futbolcuların maaşlarını vaktinde ödemeyen, sürekli böyle haberler çıkan bir kulüp olacak (ki bu yavaştan başladı). ve bu vizyonsuz yönetim bu planı uygulamakta kararlı ki ferrari gibi davalık olup 8 milyon ceza ödemektense ahmet çalık'a falan öderiz aslanım diyip yoluna bakıcak.

    vallahi de ben transfer hedeflerinin yabancı değil yerli olmasının buna bağlı olduğuna yüzde 100 inanıyorum. sizin de bu konuda fikirlerinizi çok merak ediyorum açıkcası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın