• 2804
    olmuyor. aslında daha sezon başı kadro kurulurken belliydi ama kredisi olan bir insan olduğu için sürekli yapılan hamlelerin iyi taraflarını görmeye çalıştık. zamana ihtiyacı var dedik. fikstür zor dedik. hep bir bahane ürettik hocaya toz konduramadığımız için. sene sonu terazinin iki kefesine bakarız dedik ama terazinin bir tarafı dengelenemeyecek kadar çöktü artık.

    başarısız olmaya hakkı vardı ergin hocanın. daha önce defalarca yazdığımız gibi, bu şubeye zamanında hayal edemeyeceğimiz başarıları yaşattı. bu şekilde taraftarı olduğu kulübün tarihine de adını yazdırmayı başardı. lakin bizlere mücadele etmeyen bir takımı izlettirmeye kesinlikle hakkı yok.

    euroleague hepimizin bildiği gibi kapalı bir lig. katılım açısından tartışılmayacak şekilde adaletsiz bir sisteme sahip. ancak bizim o adaletsizlikten yakınmamız için önce bu lige layık olduğumuzu ispatlamamız gerekiyordu. kapısından kovulduğumuz euroleague'in bacasından girmemizi sağladı ama maalesef bizi ligde tutacak hiçbir neden de gösteremedi ev sahibine.

    artık yazının başında bahsettiğim bahaneler tükendi. yıllardır sponsorlardan, bütçelerden yakınırdık mesela, bu sezonki bütçemiz belki cska, fener seviyesinde değil ama gayette ortalamanın üstündeydi. kaldı ki euroleague'in en düşük bütçeli takımı bizi bu akşam kendi evimizde 25 sayı farkla yendi. belki brose şampiyon olamayacak bu sezon. yine de sahada mücadele eden, keyif veren bu takımın taraftarı sezonu mutlu bitirip geleceğe umutla bakacak. biz ise son yılların en büyük hayal kırıklığını yaşamış olacağız.

    hocanın bize bu hayal kırıklığını yaşatmaya hakkı yok. her maç oyuncuları, hakemi suçlayarak kendini küçük düşürmekten başka bir şey yapmıyor. oysa ki çok değil 1 ay öncesine kadar hatasını kabul edip ona yönelik hamleler yapsa bu taraftar yine sesini çıkarmazdı ama olmuyor işte...

    ben kendisini hep güzel hatırlayacağım. aklımda hep yumrukları havada olan hali kalacak. ama bu kendisiyle yollarımızı ayırmamız gerektiği gerçeğini değiştirmiyor maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın