• 68
    son donemde nedense boy fetişizmi baslamis olan pozisyon. hayir 1.85 boyu olan adam 1.75 boyu olan adamdan hava topuna daha hakimdir demek ne kadar mantikli? beyler ziplama denen birsey var. sunu bi birakin. 1.85 boyu olan bir insan olarak, 1.90-1.93 arasi boya sahip bircok arkadasimdan daha yuksege ziplayabiliyordum basketbol maclarinda. yapmayin etmeyin. hadi, tamam ben çekirgeyim, arkadaslarim da kütük ziplayamiyorlar. peki carles puyol 1.78 boyla 2010 dunya kupasinda bu golu nasil atti o kadar uzun adamin arasindan?
    https://youtu.be/xxwoP_WdTVg

    peki fabio cannavaro 1.76 boyla gelmis gecmis en iyi savunma oyuncularindan biri olarak nasil sayilabiliyor? galatasarayda oynasaydi kesin "boyu kisa 1.76 boyu olan stoper mi olur yeaaa" diye gevrek gevrek entryleri gorurduk kesin. iyi ki yolu galatasaray'a dusmemis de yerden yere vurulurken dandik argumanlarla gomulmemis oldu.
    `
    ivan cordoba` 1.73'tu be. daha ne diyeyim?

    bu adamlari da gomerseniz artik ben size bisey diyemem. ama elestirirken biraz mantik suzgecinden gecirin. kultursuz, populist, kendini beğenmiş sacma sapan futbol yorumcularindan duydugunuz sacma argumanlarla gelip burada yorum yapmayin.

    boy fetişizmini bi birakin, illa elestirecekseniz ziplama ozelligini de devreye sokun ki yaptigini elestirinin degeri olsun.

    edit: ahmet yilmaz caliktan bagimsiz olarak yazilmistir. konu ahmet, mehmet degil. konu yalnizca boy-stoper iliskisini elestirmek.

    ahmet mi? onun hakkinda ne yazmisim buyrunuz;
    (bkz: #2088416)
App Store'dan indirin Google Play'den alın