• 2793
    3 yıldır 10 milyon verseler iddialı bir takım oluruz gibisinden birşey diyordu. hatta bu sene basında verilen bütçe için yönetime teşekkür etti.

    ama hocam her sene olduğu gibi parayı yine soru işaretleriyle gömülü olan oyunculara bastı. her sene olduğu gibi diyorum cünkü onlarca örnek var. mesela jawaii adam kalbinden hastaydı gittik sözleşmesini uzattık aldığımız verim sıfır. sürekli gelen giden bir oyuncu sürkülasyonu var. keza 2016-2017 yılına kristic ile cıkıyorduk az kalsın. devamını yazmak bile istemiyorum...

    domercant, pocius mesela cok katkı alamadık ama doğru transferlerdi. ben bu işin uzmanı değilim ama bana kalırsa zaten micov, sinan, shilb,göksenin gibi kemik kadro var. 10 milyon bütce verilse paranın büyük bölümünü gidip 5 numara avrupanın önde gelen uzunlarından olur, hatta patric young hala içimde bir yara ama avrupa basketbolunu sikerten uzun ile spaonulis gibi, diamantidis, jasikevicius gibi oyuncu kurucular alırdım. geri kalanları da rotasyon oyuncuları olurdu. ben demiyorum thompson'ı alma. al ama düşük maaşla rotasyon olarak gör adamı. beklentini yüksek tutup, beklentiyi karşılamayınca rotasyon oyuncusu haline dönüşmesin diyorum. bilgili arkadaslar görüşlerini benimle paylasırsa cok sevinirim bu bahsettiğim şey mümkün değil midir ?

    hocam seni seviyorum ama markoishvili, arroyo, furkan, sinan, jamont gordon, hatta macvan'ı bile özlüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın