resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 4608
    hakkında ki yorumları gördükçe taraftarımızın biraz nankör olduğunu düşünüyorum.

    şimdi biraz bruma'nın gol istatistiği üzerine düşünelim. bruma bütün gollerini deplasmanda attı. bakalım attığı maç ve sonuçlara :

    akhisar deplasmanı. sonuç 1-3

    beşiktaş deplasmanı. sonuç 2-2

    gençlerbirliği deplasmanı. sonuç 0-1

    adana deplasmanı. sonuç 0-1

    kasımpaşa deplasmanı. sonuç 1-2

    bruma'nın attığı goller akhisar hariç (o da maçı bitirmişti) hep puan getirmiş deplasmanda. hesapladım sadece attığı goller 7 puan getirmiş bize. gençler deplasmanı hariç de attığı bütün gollerde çok bariz becerisi var. diğer taraftan kayseri'de gelen puanda yaptığı asisti, bizi deplasmanda karşı kaleye götürmesini falan hiç söylemiyorum.

    şimdi bu adamı alanya maçında topu kaleye sokamadı 2 pozisyonda bencillik yaptı diye eleştirmek gerçekten nankörlük benim gözümde. çünkü bu adamın yasin'e 4 asisti varken yasin'in bruma'ya hiç asisti yok mesela. genel olarak bencil diyemeyiz bu adama sanırım.

    kısaca söylemek istediğim bize bu kadar katkı sağlayan bir adamı, bir maç kötü, biraz laubali ve bencil oynadı diye yok bitiriciliği kötü yok mental eksik falan diye eleştirmek bence biraz haksızlık beyler. kanımca bu sene şampiyon olursak bunu muslera sneijder ve bruma yapar. bunların biri dahi eksilse (yerleri dolmadıkça) 5 haftada koparız şampiyonluktan.

    üstelik alanya maçında rakibine attığı yumrukla yeni keita'nız benim demiştir. zira keita'nın carlos'a attığı yumruğun stiline çok benziyor :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın