• 2
    9 maçta 7 galibiyet alan galatasarayımız ile 9 maçta 4 galibiyet alan adana temsilcisi adana su kanazliasyon idaresi'ni karşı karşıya getirecek olan maç. saat 13:00'de başlayacak, tbftv yayın akışında görünüyor.

    (bkz: yeni başlayanlar için amatör branşlarda anadolu takımı isimleri)

    rakibimiz tamamen 3 wnba yıldızı avery warley , alex bentley ve alysha clark üzerine kurulu bir takım. alexandra oyun kurucu, alysha forvet, avery ise pivot pozisyonunda oynuyor. çek edita sujavona ve 1995 doğumlu kübra erat ise ilk 5'i tamamlıyor. bu sebepten istikrarsız sonuçlar alan bir takım. çarşamba akşamı kaybettiğimiz agü'ye 47, fenerbahçe'ye 58 sayı atabilmişler; 9 maçın 5'inde 60 sayının altında kalmışlar. gel gelelim geçtiğimiz haftasonu oynanan, osmaniye'den riquna williams'ın 21'i serbest atıştan 49 sayı bulup gündeme bomba gibi düştüğü maçta 90 sayıya çıkmışlar ki o maçta ortalama her 18 saniyede 1 top potaya gönderilmiş, avery warley 31 sayı atmış ki 4-5 numarada boyalı bölgeyi karartacak oyuncu eksikliğinden muzdarip takımımız için korkutucu bir senaryo.

    takımımız ise çarşamba günü ligdeki ikinci mağlubiyetini yine sezon başında elinden kaçırdığı bir oyuncusunun sivrildiği bir maçta aldı kayseri'de. ayşegül'ün attığı 14 sayı, maç sonundaki farkında 4 sayı olduğu düşünüldüğü vakit önemli bir faktördü. yaklaşık 35 dakika önde götürsek de maçın başında pota altından basit basketlerle yediğimiz 17-2'lik seri maçı kaybetmemize sebep oldu. aradaki ölümcül farklara rağmen tıpkı yakın doğu maçı gibi adeta elimizden kaçırarak mağlup olduk. sakatlıktan dönen jefferson'un tek bir isabetli şut atabildiği akşamda yvonne'nin yokluğu çok hissedildi. asıl ihtiyacımız olan defansif anlamda koca bir hiç olan traore'nin 15 sayısı özellikle son periyodda sıkışmış takımımızı rahatlatsa da mağlubiyetle birlikte kafaları karıştırmaya fazlasıyla yetti. takımın yıldızı jefferson gibi gözükse de yvonne'nin verdiği katkı ve takımdaki görevi yadsınamaz bir gerçek. ne yvonne bu uğurda feda edilebilecek bir oyuncu; ne de papova'nın ve vitola'nın yavaş yavaş ısındığı, cansu'nun her gün üzerine koyduğu takımda traore çok gerekli ve uğruna adam kesilecek bir transfer. umarım bu macera transfer ile rüya gibi başlayan sezonun güzelim kadrosuna çomak sokmuş olunmaz..

    (bkz: bilemiyorum altan)

    bu kadar teknik-taktik yazmak haddime değil zaten de, böyle yazınca da kendimi veli yiğit gibi hissettim sabahın bu saatinde.
    2 gündür yağmur sebebiyle ofiste oturup duruyoruz, cimbom'un gol çiçeklerini sulamak için olmasa da şantiyedeki çalışmaları tatil etmeye yetecek şekilde yağıyor. ne olur kesilmesin devam etsin...

    (bkz: bugün günlerden galatasaray)
App Store'dan indirin Google Play'den alın