• 2770
    sanirim bizim, biz derken turkiye'de sporu takip eden insanlarin, en buyuk sorunumuz hiç ortamizin olmamasi. dunyanin en iyi koçu, imparator, kaç kilo hocam laflarindan, ki bos laflar bunlar, istifa, rezil adam, içine ettin subenin laflarina muazzam bir suratte geliyoruz. bu sadece galatasaray icin degil, fenerbahce icin de birebir ayni. maalesef bu rekabet ortaminda, basarilari kutlamaktan ziyade rakibin basarisizligindan haz alma ortami yaratildi ve bugun artik sadece "mutlak"lar uzerinden konusuyoruz.

    ergin ataman'i sevmem. nedenleri kendisinin karakteriyle alakalidir. iletisim seviyesiyle, durusuyla, soylemleriyle itici buluyorum. bu sezon icin cok da basarisiz buluyorum. kurdugu kadro felaket. bunun disinda russ smith ile justin dentmon ile yasadigi sorunlar, bunlari yasayis bicimi vs seksen bin tane elestirilecek sey soyleyebilirim. daha once de cok yazdim zaten. bunlarla beraber kendisi cok basarili bir kariyere sahip. siena'da, efes'te, besiktas'ta ve galatasaray'da kaldirdigi kupalari hatirliyoruz. dolayisiyla "mutlak" harika veya "mutlak" basarisiz demenin bir alemi yok. bugun kendisine dogan tepkinin cok ciddi bir nedeni, biz su durumdayken, ezeli rakibimizin avrupa'nin en iyi 2-3 takimindan biri haline gelmis olmasi maalesef. galatasaray 4-9 iken fenerbahçe de soz gelimi 5-8 olsaydi o kadar da laf edilmeyecekti kendisine. bu psikolojiden cikmak lazim.

    ataman galatasaray'in koçu. bu sene kotu is cikardi, cikariyor. toparlamasini dilemekten baska yapacak bir sey yok. bir gun o da bu kulupten ayrilacak elbette. o gun kendisine tesekkur edecegiz ve en iyi sekilde ugurlayacagiz. o gune kadar da takimimizi destekleyip, kendisini "her maci kazansak da" elestirecegiz. oturdugu makam, calistigi kulup oyle bir kulup. ama hemen "kovulsun", "istifa" vs soylemleri hicbir sey kazandirmadigi gibi anlamli da olmuyor maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın