• 15886
    kadro kalitesi olarak fenerbahçe'den de, beşiktaş'tan da daha kötü olan futbol takımıdır.

    5 futbolcu dışında diğer hiç bir oyuncumuz rakiplerimizde kadroya bile giremez. muslera, tolga*, sneijder, bruma ve podolski'yi ayıralım.

    linnes, sabri ve cavanda. hiç biri şener'den veya gökhan gönülden iyi değil çok hızlıca geçebiliriz.

    stoperleri yazmak bile gereksiz. cam adam serdar'ın futbolunu beğenenler vardı. oynadığı kısa süre içinde neredeyse her maç direk gol yedirdi ve buna rağmen en iyi stoper serdar dedik. geri kalanını düşünün. bence sağlıklı serdar dahil hiç biri rakiplermizde oynama ihtimali yok.

    sol bek carole desen evlere şenlik. sağındaki üç adam o kadar felaket ki kendisin, vasat gibi duruyor ama aslında vasat bile değil. çok net yetersiz. hasan ali'den de adriano'dan da kötü.

    de jong yine orta sahasızlığımızdan ötürü göze batmamaya çalışıyor ama şu hali topal'ın veya atiba'nın çeyreği etmez. biraz daha düzelebileceğine inandığım tek adam bu ama yine de diğer ikisinin seviyesine çıkması bence imkansız.

    gelelim yüz karası bölgeye; selçuk casper inan. fener'in veya beşiktaş'ın oyuncularıyla karşılaştırmak bu adam için lütuftur. hatta herhangi bir süper lig takımının ilk 11 oyuncusuyla dahi karşılaştırılması saçmalıktır. çünkü yeri artık burası değil. vasıfsız, frikik dışında hiç bir şey ortaya koymayan mehmet ekici bu adamı beşe katlar. pamuk helvadan yumuşak defansı ve hücumda yapabildiği tek şeyin stopere geri pas olması sebebiyle her maç karşı takımın en büyük kozu olmaya devam ediyor.

    yasin gol atıyor evet, kadroda olmasını ister miyim? evet. ama yeterli mi hayır. çoğu maç ekstra bir şey yapmıyor. bruma'nın sneijder'in podolski'nin hazırladıklarını dokunarak bitiriyor. ama takım o kadar kötü ki sıra yasın'e gelmiyor bile benim gözümde. vargas transferi gerçekleşirse kanatlara bir derinlik katılır hiç olmazsa.

    sigthorsson desen zaten ortada yok. ancak olmaması onun hayrına. bu adam burak yılmaz'ın izlanda şubesidir. fazlası değil.

    gelelim son olarak eren'e. fener'in de beşiktaş'ın da en büyük problemlerinden biri forvet. bu adam iki takımda da oynayamaz. kendine göre özellikleri var. kafa vuruşları gibi. ancak fazlası yok. ilk dokunuşları nasıl oluyor anlamıyorum ama burak yılmaz'dan bile kötü. pasları dağıtmayı beceremiyor. duvar olmayı hiç beceremiyor. kafa toplarını doğru yere indiremiyor. yapamıyor da yapamıyor. altı pas içinde topu ayağına atsan beceremiyor. yaslanan vasat takımları gibi illa ortaları buna açacaksın da gol atmasını bekleyeceksin. maalesef bu adam burak yılmaz'dan bile kötü.

    son olarak riekerink'i destekleyen biri olarak söyleyeyim. bu adamın gitmesini isteyebilirsiniz. oynattığı futbolu beğenmeyebilirsiniz ama yanıldığınız nokta, yerine kim gelirse gelsin galatasaray daha iyi top oynayamaz. bu yönetim ve oyuncu kadrosuyla bu iş im-kan-sız!
App Store'dan indirin Google Play'den alın