• 15884
    (bkz: 18 aralık 2016 osmanlıspor galatasaray maçı/#2081766) söylediğimin arkasındayım. galatasaray şampiyonluk şansı dün akşam bitti. dün son şansıydı. fakat bir takım yıllardır aynı hataları yaptığı müddetçe, ondan adam olması beklemek hata.

    muhtemelen fenerbahçe şampiyon olacak, başakşehir de ikinci. (bkz: süper lig 2016-2017 sezonu/@football) çünkü şuanda galatasaray'ı yönetenler arasında aziz yıldırım denen sabıkalı kadar bile futboldan anlayan yok. adamın transferleri ortada. ayrıca yıllardır sezon ortasında hoca kovmuyor. sabırlı. bu sene meyvesini alacak. bizimkiler halen 1.50 sabriden defans, 55 kilo selçuk'dan box to box ortasaha yapmaya çalışsın. futbol erkek oyunu. son 2 şampiyonlar ligi mücadelemizde rezil maçları unutmadık. 2 tane akhisara, 2 tane karabüke atınca kendimizi kandırıyoruz. en basitinden sadece galatasaray yetkilileri değil, neredeyse tüm galatasaraylılar yıllardır izledikleri oyuncuların mevkilerini bile bilmiyor (bkz: galatasaray futbol takımı/#2071575). galatasaray sezonu en iyi ihtimalle 3. bitirecek. o da sürpriz olur.

    özellikle belirteyim, kimse boşu boşuna jan olde riekerink'e yüklenmesin. o adam sadece antrenman hocası. önemli kararları verdiğini inanacak kadar aptal değilim. kadrolara, kimin girip çıkacağına, son yılların en kötü yönetimi ve onun süvarileri karar veriyor (bkz: dursun aydın özbek/@football).

    ve de (bkz: galatasaray futbol takımı/#2065820). fakat bu yılın en kötü olayı bunlar değil. asıl felaket florya gitti, florya.

    hadi hepimize geçmiş olsun. bu dakikadan sonra atılan gollerden, güzel anlardan keyif alalım. fakat fazla umuda kapılmayalım. umut adamı yer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın