• 15882
    rezalet geçirdiği 2015-2016 sezonu'nun üzerine çok da fazla ekleme yapamamış olan takım.

    transferlere bakalım,

    eren derdiyok: lige iyi başladı ve attığı kritik gollerle takımın puanlar toplamasına ciddi katkı verdi ama oyunumuza katkısı fazla olmayınca ve formu düşünce yerini podolski'ye bıraktı.

    serdar aziz: 11. haftadaki fener maçına kadar sakattı. ilk onbir başladığı maçta kritik bir penaltı yaptırdı ama sonrasındaki maçlarda takıma bir sertlik kattı. dilerim sakatlığı ciddi değildir ve ligin 2.yarısına hazır olarak döner, çünkü kendisi yokken rezil bir savunmamız var.

    josue: 5. haftadaki beşiktaş maçında golü atsa belki morallenecek daha iyi oynayacaktı ama şu ana kadar katkısı yok denecek kadar az.

    cavanda: bir mitingde ts başkanı'nın bizim başkana itelediği oyuncu. burada toparlar yardırır dedik ama malesef 3. sağ bek konumuna düştü.

    tolga ciğerci: çok iyi başladığı sezonda sakatlık nedeniyle 3 haftadır forma giyemiyor. fikstür sayesinde yokluğunu az hasarla atlattık ama o yokken selçuk yine alternatifsiz.

    de jong: hazır olana kadar oynamadı ve oynadığı günden bu yana orta sahaya bir sertlik getirdi ama bir var bir yok. performansı tam anlamıyla güven vermiyor.

    kolbein sigthorson: kayıp aranıyor.

    bruma: kiralıktan dönen oyuncumuz. zaten bu sezon kendisi sayesinde hala yarıştayız. deplasmanlar attığı goller ve yaptığı asistlerle zirve takibinde kalmamızı sağlayanların başında. sene başında 7.5 m euroyu getirene satılacakken riekerink'in mutlaka kalmasını isteyerek bize verdiği en büyük katkının sebebi olan oyuncu.

    ---------------------------------

    2015-2016 sezonu'nda 15.hafta bittiğinde

    beşiktaş 35
    fenerbahçe 34
    galatasaray 26 şeklindeymiş.

    2016-2017 sezonu'nda 15. hafta biterken

    başakşehir 35
    beşiktaş 32
    galatasaray 30
    fenerbahçe 25 (muhtemelen akşama 28 olacak)

    -----------------------------------

    geçen sene bu dönemler neredeyse havlu atmıştık hatırlarsanız, devre arasından sonra 17'de 17 falan dedik ama bahçıvan denizli ile olmadı :(

    fikstüre bakınca da devre arasına (16.hafta) muhtemelen puan farkını açtırmadan belki kapatarak gireceğiz.

    (bkz: 25 aralık 2016 galatasaray alanyaspor maçı)

    devre arasında en azından gerçek iyi bir stoper, bir tane kanat forvet alabilirsek ve tolga, serdar, podolski sezon içinde uzun süreli sakatlık yaşamazsa yarışa devam ederiz. yalnız savunma yapmayı da öğrenmemiz lazım her maçta gol yiyoruz.

    edit: serdar sakatlandığına göre :( alınacak olan stoperden sonra hakan balta'ya bir şey olmamalı :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın