resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2691
    savunmak istenilirken kullanılan argümanları göz önüne alınca hak verir gibi oldum. sonuçta başındaki yönetim yok hükmünde, elinde ise defoları bol olan bir kadro var. ancak madem kendisine bey yakıştırması yapıyoruz o zaman yönetimin maşası olmayacak kardeşim. ekmeğimin peşindeyim mantığıyla yönetimin kurduğu iddia edilen kadroları sahaya sürmeyecek. kim yetersiz ise kesecek takımdan. gerekirse alt yapıdan oyuncular ile oynayacak, kukla olmayacak. eğer böyle yapsa bir tane galatasaay taraftarının sesi çıkar mı? yoksa tam tersine sonuna kadar destek mi olur?

    yok eğer kimsenin maşası değilse ve istediği transferleri yönetim yapmadıysa ya da yapamadıysa çözüm arayacak. biz ondan şapkadan tavşan çıkarmasını beklemiyoruz ama bile bile her hafta lionel carole'ün arkasına atılan topta, arka direğe kesilen ortada gol yedirmeyecek, önlem alacak. takımın kondisyon problemini de mi yönetim ayarladı? hadi yükleme yaptı, oyuncu kendine bakmadı ve hazır değil diyelim oynatmasın. hadi tüm oyuncuar hocaya dinlemedi ve çalışmadı diyelim, her hafta aynı kadroyla çıkma madem yeni bir şeyler dene. taraftar çalışıp çabaladığını görsün. şu selçuk inan önündeki toplara müdahale etmekten aciz. yok mu alt yapıda tekmeye kafa sokacak bir çocuk? hadi o da yok diyelim ama dene bir kere ya? her hafta aynı hatayı yapma, bir hafta da değişik bir hata yap. görelim ve diyelim ki en azından adam deniyor. takım yetersiz, yönetim yetersiz riekerink'in suçu yok adam daha ne yapsın diyelim.

    2015-2016 sezonunda vatandaşı louis van gaal, manchester united'da başarısız oldu. ama ne yaptı adam? marcus rashford gibi, timothy fosu-mensah gibi oyunculara şans verdi. tutup tutmaması önemli değil. en azından denedi. o yüzden boşuna savunulmasın çünkü ya kendisi kukla ya da yetersiz ve cesaretsiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın