resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2685
    kendisinden olağanüstü bir şey beklenmemesine rağmen kendisi olağanüstü seviyede kötü futbol oynatıyor. fatih terim'e ya da mancini'ye verilen bütçe verilmedi elbette. verilmesini de kimse beklemiyordu şu ekonomik şartlarda ancak takımı şampiyon yapmış hamza hocadan çok daha fazla bütçe ve kredi verilmesine rağmen bunların hiçbirini doğru kullanmış değil.

    lafa gelince galatasaray kazanmak için çıkar deyip taraftara oynar, ama oyuna gelince 90'da beraberliğe yatar. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? osmanlıspor galatasaray gibi oynarken bizimkiler osmanlıspor gibi bile oynayamadı. daha çok büyük takım deplasmanına gelmiş üçüncü lig temsilcisi gibi top oynadık. bunun açıklaması olamaz. takım haftalardır öne geçtiğinde vites düşürüp skora oynuyor. vites düşürmekten kastım 6'dan 3'lere inmek değil. 3'ten bire düşüyoruz, bazen geri vitese taktığımız bile oluyor. bu kadar korkak futbol prandelli zamanında yoktu. ileride hiçbir varlık gösteremeyen, ikinci yarı sahada görünmeyen eren yerine yasin'i çıkarmasında mantıklı bir şey gören arkadaşlar yeşillendirsin bir zahmet.

    maçtan önce de yazdığım gibi, muslera ve semih'in ekstra katkısı ile 1 puan almayı başardı. normal şartlarda şu oyunla maçın normal skoru 4-1 falan olmalıydı.

    kimse beşiktaş'ın 2 puan arkasında olmamıza aldanmasın. başakşehir'in 5 puan gerisindeyiz. unutmamalı. cidden allah koruyor bizi. başka bir açıklaması yok. bu oyunla, bu futbolla takımın başında kalıp da şampiyon olursa inançsız galatasaraylı'ları tanrının varlığı hakkında yeni düşüncelere sevk edebilir.

    (bkz: 18 aralık 2016 osmanlıspor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın