resim
Olcan Adın
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 2145
    sol bek yedeği olarak bile takımda istenmediği için maaşı ödenerek sözleşmesi feshedildi. sanırım yazın yapılan hazırlık kampında teknik heyet olcan'ın gayretsizliğinin diğer oyunculara sirayet etmesinden korktu. yoksa 2015-16 performansı o kadar da kötü değildi gerçekten. umut bulut'la tarık'la aynı kefeye koymak haksızlık olur.

    bir de işin şu boyutu var, göbekli ve gayretsiz bir oyuncu yedek kulübesinden 1.800.000 euro alırsa yasin de zam ister, carole de zam ister, bruma da zam ister. ipin ucunu tutamazsın. "bu kadar adama zam yapmakla uğraşacağımıza bir adamı kovalım bitsin" demiş olmaları da ihtimal dahilinde. yani yedek oyuncunun sözleşmesini feshediyorsan:

    1- ya çok para alıyordur ve takımdaki adaleti bozuyordur
    2- ya çok disiplinsiz ve tembeldir
    3- ya da lobicilik yapıp takımın huzurunu bozuyordur

    bence olcan'da 1. ve 2. madde vardı. bu sebeple "maaşımda indirime gidip galatasaray'da kalmak istiyorum" deseydi bu teklifi kabul edilirdi diye düşünüyorum. ama galatasaray forması yerine kendisine vaad edilen parayı almayı seçmesine de saygı duyarım. herkes fanatik galatasaraylı olmak zorunda değil. güzel anılar bıraktı, umarım bundan sonra mutlu bir hayatı olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın