• 15857
    sampiyon olma ihtimali fazlasi ile olan takim. bu bizim cok iyi veya kusursuz olmamizdan degil bu yolda en buyuk rakibimizin basaksehir oldugundan dolayi. besiktas mesela su anda bulundugu konum tamamen hakem ittirmesi ve biraz quaresma biraz cenk dahasi degil. sosa ve gomez gidince les bir takima donduler hucum anlaminda.

    fenerbahce'de keza, kanimca en iyi bolgeleri stoperleri. kjaer ve skrtel ikilisi ligin en iyisi, orta sahalari ise josef ve topal ile iyi bir ikili. defansif olarak sorun yok ama hucum ? takim kiralik aldiklari lens'in ayagina bakiyor. daha bugun emenike ve wiel gibi isimler kadro disi kaldi. orada da bir bok yani.

    ama bize bakiyorum, ne hocamiza, ne yonetime guvenebiliyorum. hucum anlaminda kaliteli ayaklara sahibiz hatta saydigim bu takimlardan cok daha iyiyiz. sneijder, bruma, eren, poldi bu adamlar boru degil. hatta yasin, yuz tane fenerliye sorun volkan sen yerine yasin'i ister kadrolarinda. ama guvenemiyorum abi, boyle bir takimin halen hucum plani yok, onu gectim transfer plani yok. serdar aziz'i severim , iyi oyuncudur, duzgun adamdir ama belli bir istikrarsizligi soz konusu, sakatlanmaya meyilli. yapma abi boyle transfer, goz gore gore bu kadar para bayilmak neden ? mehmet ekici deniyor, selcuk inan volume 2. bunu 10 yasindaki taraftar goruyor, duragan oynayan orta saha oyuncusu istemiyoruz, bitti bu adamlarin devri. bul tolga cigerci gibi adamlar yeter. dedigim gibi bir rakiplerimize bakiyorum, bir bize inanin zor degil ama umudum yok, olmama nedeni de guvenebilecegimiz, sirtini yaslayabilecegimiz bir liman yok. bu takim bu sene sampiyon olsa bile devami gelmez, hamza ile olan ikinci sezon gibi olur , ama avrupa'da, ama ligde patlarsin. sampiyon olmak bazen gunu kurtarmak olabiliyor. gerci sampiyon olalim da gunu kurtarmis olalim ben raziyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın