• 15855
    en büyük sorunu iki mücadeleye girmekten kaçınmasıdır (bir de pas attıktan sonra durduğu yerden aval aval pas atılan oyuncuyu/topu izleme var ama o ayrı bir konu şu anda) . top kendiyken oyuncular gerektiğinde çalıma gitmek yerine ilk fırsatta pas atmayı deniyorlar. top rakipteyken de topla gelen oyuncuya ortalama 2 metre civarı bir mesafeden bakarak, pas atarken topu kaptırmalarını bekliyorlar. 3-4 senedir takım böyle oynuyor hani topla gelen adama yaklaşayım rahatsız edeyim, ayağımı sokayım belki kaparım falan diye birşey yok. ancak ceza sahasına kadar gelince müdahele edilmeye çalışılıyor.

    çok genç ve mücadeleci bir takım değiliz tamam ama karşı takıma da top sendeyken sen oyna, top bendeyken de ben oynayayım demek pek mantıklı değil. çoğu maçta rakipler neredeyse altı pasa kadar gelip bir şekilde kaçırıyorlar ya da muslera güzel işler yapıyor da yemiyoruz golleri ama gün gelir ilk yarıda verdiğimiz 3 pozisyonun 2 si gol olur sonra nasıl çıkaracağız diye kara kara düşünürüz.

    yazarken düşündüm de bir daha, diğer yazdığım o pas attıktan sonra koşmama ile birlikte baya baya bizim 'koşmama' sorunumuz var. top bizdeyken zaten koşmuyoruz, ataklar hep merasimle gerçekleşiyor, top rakipteyken de aynı şekilde sadece pozisyon alıp geriye çekilme şeklinde bir davranış var. ee olm ne zaman koşacaksınız siz ? ne zaman mücadele edeceksiniz ? maç izlerken bunları görünce sinirleniyordum, bak yine sinirlendim. eski koşan, mücadele eden galatasaraylardan biriyle karşılaşma şansımız olsa delik deşik ederler bu takımı. neyse ki avrupada oynamıyoruz bu sene..
App Store'dan indirin Google Play'den alın