aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Harold Kewell
Görev:Teknik Direktör
Takım:Yokohama F. M.
Yaş:45
Uyruk:Avustralya
  • 4210
    galatasaray ile son deplasmanı ve aynı zamanda son golünü kaydettiği maç, 14 mayıs 2011 gençlerbirliği galatasaray maçı'nda attığı golden sonra, taraftarı adeta burak yılmaz'ın osmanlı maçındaki edasıyla selamlamasıyla anlamıştım veda edeceğini. ne tesadüf, her iki vaka da başkentte gerçekleşti. zaten yaşı o dönem 33 olmuş, kronik karaciğer rahatsızlığı ve kariyerinde çektiği diğer sakatlık problemleri nedeniyle iyice çaptan düşmüştü. fakat yine de skoru 1-1'e getiren golü, klas bir kafa vuruşu ile kaydetmiş, bir anlamda veda ederken de içimize güzel bir duygu bırakarak ayrılmıştı. maçı da kazım ve culio'nun diğer golleri ile 3-2 kazanmıştık.

    çoğu oyuncu bu takımda verdiği veya veremediği emeğin karşılığını farklı şekilde, gerek fazla, gerek az almıştır zaten. ama harry'nin bir şampiyonluk kutlamadan sarı kırmızı'ya vedası gerçekten kötü olmuştu. nice boş adamlar forma giydi bu takımda, hala giyiyor ve bu kafayla giymeye daha çok devam edecek. bunların içlerinden birkaçı da oturduğu yerden şampiyon kadro arasına ismini yazdırmış olacak.

    fakat harry, bir türkiye süper kupası şampiyonluğu dışında o kadrolardan biri içerisinde olamayacak ya, işte bu beni çok üzüyor. o 2008-2011 arası ne karanlık bir dönemdi be.
App Store'dan indirin Google Play'den alın