resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2607
    bu adamın takımdaki ipleri tamamen eline aldığına inanmıyorum. sahada oynanan oyundan tut, kimin oynayacağına, transfer listesinde ismi geçen oyunculara kadar muhakkak işine karışılıyor gibime geliyor. geliyoru fazla, direkt öyle hatta. sabri'ye, selçuk'a, semih'e bilmem kime hayran olduğu için değil, yönetimden istek geldiği için rica minnet oynattığını düşünüyorum. hatta sadece yönetim de değil, bence sneijder'in de etkili olduğunu söyleyebilirim. zira selçuk kesilecekse madem, niye daha evvel yedek kalmadı? fener maçına kadar ilk 11 başlayıp, o maçta direkt yedekte bırakılacak bir şey yapmadı. yani 2-3 haftalık kötü bir dönemde değildi. antalya, rize, adana bilmem ne maçına kadar kesilmeyen adam, tak diye kadıköy'de yedek bırakılırsa, orada bir bit yeniği vardır. zira aynı şey bence hamit'in ve yasin'in de durumları için geçerli. yasin kadro dışı bırakılmış, hamit'in de kontratı bitmiş olacaktı. jan olde riekerink bey de haliyle rüştü ne yönetime, ne de takımdaki ağır toplara yetmeyeceği için sesini çıkaramadı.

    şu anda gördüğümüz takım da haliyle jor'un tamamıyla kendi takımı değil yani. he bu durum ilk defa mı oldu sanki, yıllardır teknik direktörün işine karışılıyor bu memlekette diye, orası da tamamen doğru bir şey. ilk defa karşılaşılan bir durum değil, son da olmayacak muhtemelen.

    tabiki işin aslını astarını da bu kişilerden asla duyamayacağız. eğer ola ki sneijder veya riekerink'ten birisi bir kitap yazıp da şu son 3-4 aya değinmez ise.
App Store'dan indirin Google Play'den alın