resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2582
    alt yapıya hoca olarak geldiği kulüpte kendini a takım'da teknik direktör olarak bulan biri için fazla iyi bile denebilir şu anda takımın içinde bulunduğu durum.

    ffp nedeniyle takımın baştan aşağı değiştirememiş dolayısıyla bir önceki sezon 8. olan takımın neredeyse aynısı ile yoluna devam etmiştir. mustafa denizli'nin, hamza hamzaoğlu'nun yapamadığını yapıp takımı çöplerden temizlemiştir.

    5 senedir kimsenin yapamadığını yapıp takım kaptanı selçuk inan'ı yedek bırakacak cesareti göstermiş, önceki sezonun leş takımına 5-6 ay içerisinde seviye atlatmıştır. eksikleri yok mudur? tabiki hataları ve eksikleri vardır ve olacaktır da.

    elindeki mevcut kadronun kapasitesine bakmaksızın eleştirilmesi çok acımasız ve saçma bir durumdur. taktik konusunda kendini geliştirmeyi ve değiştirmeyi deneyebiliyor bazı olumsuzlukları çözebiliyor, tüm bunları yaparken takımı ilk 3 içerisinde tutup şampiyonluğu kovalayabiliyor.
    insanlarda oluşan sabri nefreti yüzünden, linnes'in oynadığı kötü oyun görmezden geliniyor, hatta daha da ileri giderek sabri'nin gaziantepspor maçında oyuna girdikten sonra ne kadar etkili oynadığı gözden kaçırılıp, galatasaray'a yakışmadığı iddia edilen teknik direktör oluyor ve yerine teknik direktör bakılıyor.

    yerine gelecek teknik direktör kendisinden neyi daha fazla yapacak merak etmekteyim. italya ile avrupa şampiyonası finali oynamış, manchester city ile premiere league şampiyonluğu görmüş, barcelona'nın tarihin en iyi futbolunu oynadığı dönemde teknik direktörü olan hocaları da görmüştür bu gözler. bu saydıklarımın hiçbiri riekerink'ten daha fazla bir şey katmamıştır takıma. biraz huzur verseniz, biraz sabretseniz, mevcut şartları göz önüne alsanız olacak aslında ama bırakmıyorsunuz ki...
App Store'dan indirin Google Play'den alın